Hunter
Hunter
Original Back Adjust Black
997 kr
(1 247 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Hunter oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2531 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

2 cm

Skafthøyde :

37 cm

Skaftvidde:

43 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

48411-00

Hunter Original Back Adjust BlackHunter er et superpopulært varemerke, mest kjent for sine stilige trendy støvler. Gummistøvler var kanskje ikke noe som ble forbundet med mote før i tiden, men i dag er Hunter-støvlene en nødvendighet i garderoben. Å unne deg selv et par Hunter Original Back Adjust Black gjør det morsommere å gå ut i regnet. Støvlenes stilrene design og smarte funksjoner gjør det enkelt å kombinere støvlene med mange ulike antrekk. Siden midten av 1800-tallet har Hunter laget støvler av holdbar gummi, og med deres Original Back Adjust har du et motesikkert valg, også når regnet pøser ned.

Gummi – et naturmaterialeDet er ikke bare flaks og tilfeldigheter som har gjort Hunter til et umåtelig populært varemerke. Skoforetaket benytter seg kun av de beste materialer ved produksjonen av støvler. Når du kjøper et par Hunter Original Back Adjust støvler, kan du regne med å få den beste skokvaliteten som finnes. Støvlene lages i kraftig gummi som tåler intensiv bruk, og som selvfølgelig er helt vanntett. Med en god støtdempende såle kan du bruke støvlene hele dagen, uten problemer. Som navnet tilsier kan du enkelt justere støvlenes vidde rundt leggene ved hjelp av snorer.

Stilige gummistøvler til alle anledningerFor noen år siden virket det kanskje merkelig at gummistøvler skulle bli en trend, men i dag er gummistøvler utrolig moteriktig. Med et par Hunter Original kan du alltid kle deg komfortabelt, praktisk og stilig – uansett vær. Match støvlene med stramme, svarte jeans, en hvit skjorte og en stilig frakk eller regnjakke. Takket være støvlenes stilrene, svarte farge kan du selv lett kombinere og matche med ulike mønstre og farger for å skape din egen stil.

Lettstelte støvler


Dine Hunter Original-støvler krever minimalt med skopleie, noe som såklart er et stort pluss. Siden støvlene er vanntette, kan du enkelt skylle dem under kranen hvis de har blitt veldig skitne. Hunter benytter seg av veldig bra gummi, og siden det er et naturmateriale, kan visse partikler trenge opp av gummien med tiden. Disse partiklene ser ut som et hvitt pulver og gjør støvlene litt matte. Mange synes at dette gir karakter til støvlene, men om du vil få tilbake den nye, blanke finishen, holder det å tørke av støvlene med en klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

B
Birger
K
Kari
C
Cathrine
Vis flere innlegg

28700 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK