Ulle
Ulle
Original Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Ulle Original Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

24135-03

Ulle Original BlackSvenske Ulle lager fine tøfler for innendørsbruk i det fantastiske materialet ull. Du finner deres sko i flere norske butikker, og mange er de som har fått opp øynene for disse herlige, ventilerende og samtidig varme innetøflene med god sklibeskyttelse.

Ull – et naturlig materialeDisse skoene lages i 100 % ull og kan derfor brukes året rundt, takket være gode ventilerende egenskaper i ullen, som regulerer temperaturen og leder bort fukt. Kantbåndet er strikket for god passform, og underdelen er dyppet i naturlatex, slik at du slipper å skli.

Behagelige sko for jobb og fritidUlles utrolig fine og gode tøfler passer perfekt for innendørsbruk året rundt. De fungerer like bra en slapp søndag som på en arbeidsplass som krever innesko. Den fine oppbygningen i fotbuen på skoene gjør at de passer også for deg som pronerer innover.

Vasking?Dette kan være de perfekte inneskoene, siden de er enkle å rengjøre ved å vaske dem i vaskemaskin på 30 grader. La de så lufttørke i et varmt rom, men ikke på eller ved et varmeelement.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×