Hunter
Hunter
Original Two Tone Chelsea Midnight
747 kr
(997 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

48408-02

Hunter Original Two Tone Chelsea MidnightEr du også en av dem som ikke liker gummistøvler, og samtidig foretrekker tørre og varme føtter? Ja, da er et par Hunter Original Two Tone Chelsea Midnight et utmerket valg for deg. Denne stilige Chelsea-modellen er like vanntette som et par gummistøvler, men ser på utsiden ut som en vanlig sko.

Materialer til å stole påHunter er et verdensberømt merke som har blitt kjent for alltid å tilby kvalitetssko pakket inn i et stilig design. Med lang erfaring og et øye for detaljer er det ikke rart at Hunter Original har lykkes med å vise hva man kan få til med de rette forutsetningene. Støvlene blir produsert av kvalitetsnaturgummi, og selv det elastiske båndet på siden er vanntett.

Hold stilen i regnetNår du får på deg et par Hunter Original Two Tone Chelsea Midnight, vil garantert din mistillit til regnet forsvinne. Du kommer derimot til å glede deg til det pøser ned. En gyllen unnskyldning for å bruke dine stilige støvler. Støvlene er så nøytrale at du lett kan integrere dem i din nåværende stil, enten det er søte kjoler eller rockete olabukser.

Voks i støvleneI støvlene til Hunter blir det brukt naturgummi til produksjonen. Grunnen til dette er at gummien er sterk, stabil og former seg lett. På tross av dette vil det etter hvert dukke opp små vokspartikler på utsiden av gummien. Disse små partiklene ser ut som et hvitt pulver og kan enkelt tørkes bort med en fuktig klut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

M
Markus
Oversette

31318 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK