Clarks
Clarks - Originals Desert Boot Beeswax
Clarks - Originals Desert Boot Beeswax
Clarks - Originals Desert Boot Beeswax
3D
Clarks
Originals Desert Boot Beeswax
1 026 kr
(1 347 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

50886-00

Clarks Originals Desert Boot BeeswaxDisse skoene ble introdusert av det engelske foretaket på 1950-tallet. Merket ble umiddelbart en suksess, takket være sine rene linjer og enkle, men samtidig elegante design. Skoene er laget i høykvalitets Beeswax-lær. Dette læret tilpasser seg bra etter føttene, noe som gjør skoene mer behagelige jo mer de brukes.

Beeswax-lær – vannresistent og elegantSelv om de fleste faller for lærets vakre utseende, har Beeswax-lær også andre gode egenskaper. Det er slitesterkt og
vannresistent, noe som alltid er bra når det kommer til sko. Dette materialet kan holde seg fint gjennom mange år.

Klassisk design for velkledd stilDisse skoene var veldig populære blant engelske offiserer under andre verdenskrig, mye takket være designet. Skoene passer også til moderne klesstiler og er perfekte for deg som vil se velkledd og ordentlig ut. Match dem med et par stramme jeans i mørke eller lyse farger for å få et fint antrekk.

Vedlikeholdsråd for Beeswax-lærTa ut skolissene og rengjør overflaten forsiktig med en fuktig klut. Bruk skovoks for lær og påfør hele skoen. La ligge i noen minutter, slik at læret kan gjenfuktes og få næring. Benytt skobørste for å jobbe inn voksen i folder og trange steder. Avslutt med lærlotion og poler lett.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×