Clarks
Clarks
Orinoco Hot Black
1 077 kr
(1 347 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Clarks oppleves som normale i størrelsen i henhold til 4331 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Fleece

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

15 cm

Skaftvidde:

27,5 cm

Merke:

Artikelnummer:

46383-01

Clarks Orinoco Hot BlackClarks er en engelsk familiebedrift som har eksistert siden 1825. I dag er de kjente for sine prisgunstige og trendy sko. Clarks Orinoco Hot Black er et par bekvemme Jodhpursko som har en tettsittende passform. Det flotte skinnet gir et vakkert og matt utseende, samtidig som det varmer føttene når det er kjølig ute.

Produserte av et stilrent nubuckskinnNubuck er et materiale som ligner mokka, men som tåler mer og er litt mer eksklusivt. Det er dette materialet som hjelper føttene med å holde seg varme. Disse skoene har også en lav hæl som gir deg litt ekstra høyde.

Fint til tettsittende jeansEt par boots kan bli veldig lekkert i kombinasjon med et par tettsittende jeans eller bukser. Den matte fargen gjør at skoene ikke føles like formelle som et par skinnsko gjør. Dette gjør at nettopp disse skoene passer til både velkledde og mer avslappede antrekk.

Ta vare på dine nubuckbootsFor å ivareta nubuck trenger du spesielle skopleieprodukter for mokka eller nubuck. Materialene minner såpass mye om hverandre at du kan bruke de samme rengjøringsproduktene. Bruk en mokkabørste for å fjerne søle og smuss. Du kan også bruke en fuktig klut med litt mild såpeblanding for å fjerne eventuelle flekker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

M
Matilda
Oversette
Vis tidligere kommentarer
A
anelli

Jag har smala fötter +låg vrist. fötter är 24.4cm. passar Clark den smala modellen mig, har ni tipps på andra boots som kan passa???

Oversette
0
M
Matilda
Oversette
B
Betty
Oversette
Vis flere innlegg

28456 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK