Svea
Svea
Örnsköldsvik 3 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Svea Örnsköldsvik 3 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51440-00

Svea Örnsköldsvik 3 BlackStilig, varm og behagelig til enhver tid. Det er mange ord som kan beskrive denne vinterskoen fra Svea. Design og funksjonalitet har virkelig blitt sammenspleiset på en vellykket måte i disse skoene. Om du trenger et par stilige og varme vintersko, er dette skoene å gå for.

Samarbeid


I denne skoen samarbeider en rekke forskjellige materialer for å skape en komplett vintersko med optimale egenskaper. Yttersiden er dekket av semsket lammeskinn, og innsiden er fôret med varm og myk pels. Sålen er laget av solid gummi, slik at du ikke sklir på glatt asfalt. I tillegg er det glidelås på innsiden så du enkelt kan ta av og på skoene.

Moteriktig valg


Er du opptatt av å se bra ut, men ikke vil la det gå på bekostning av komforten, ja da er disse skoene fra Svea perfekte for deg. Det matte semskede skinnet passer godt til stramme olabukser eller kombinert med en dressbukse på jobben.

Stell av mokkaskoDet er viktig å impregnere sko av mokkaskinn for å beskytte mot fukt og skitt. Benytt skopleieprodukter som er spesialutviklet for nettopp mokka. Behandlingen kan du gjerne gjenta noen ganger i løpet av vintersesongen. Om det skulle komme flekker på skoene, kan du vaske dem med en fuktig klut og børste dem med en gummibørste før du applikerer et eller flere av pleieproduktene.
Vis mer.

Diskusjon

Det er veldig finne sko.. Og eg har lyst å køpen dem.

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×