Icebug
Icebug
Overshoe Black
237 kr
inkl. mva

Kunde Data

Icebug oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2536 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

24209-00

Icebug Overshoe BlackIcebug er et svensk foretak som var lei av å måtte avlyse utendørsaktiviteter på grunn av is og glatt føre. I år 2001 ble foretaket grunnlagt med en visjon – å skape kvalitative sportssko med et utmerket grep, noe de gjorde med bravur. I dag har foretaket et bredt utvalg av kvalitetssko som gir deg optimalt grep på glatte underlag. Skoene har pigger og kan forårsake riper på gulvet om du bruker skoene innendørs, og det er her Icebug Overshoe Black kommer inn i bildet. Icebug Overshoe Black er smarte skotrekk som du kan bruke til dine piggede sko fra Icebug. Du tar enkelt på deg skotrekkene som gir skoene en ekstra såle.

En praktisk gummisåleEt par Icebug Overshoe Black er et perfekt skotilbehør til dine Icebug piggede sko. Skotrekket er laget i holdbar gummi som beskytter gulvene dine mot riper. Ettersom Icebug Overshoe Black kun er et skotrekk, bør du ikke bruke dem for lenge, og heller ikke gå så mye utendørs med dem. Å ta med deg et par Icebug Overshoe Black i vesken eller jakkelommen er smart, også til hverdags. Det kan jo være at du vil gå inn i en butikk eller restaurant der gulvet risikerer å bli ripete av piggskoene dine. En billig investering, kan man si.

Bruk hele åretIcebug Overshoe Black er veldig praktiske og diskrete skotrekk i en svart farge. Du kan med fordel bruke skotrekkene dine hele året om du bruker sko med pigger, men spesielt vintermånedene er ekstra glatte. Noe som er bra å tenke på, er at skotrekket har en veldig glatt yttersåle. Dette innebærer at Icebug Overshoe Black kan bli glatte å bruke om du går på vått gulv. Forøvrig er det ikke noe problem å dra på skotrekk uansett årstid eller gulv.

Hvordan du best vedlikeholder skotrekkene dineSiden Icebug Overshoe Black er laget i kraftig og holdbar gummi trenger, de ingen spesiell behandling. Men akkurat som med sko blir også sålen på skotrekkene dine skitne, og det kan være bra å skylle dem rene etter bruk. Hvis du bruker skotrekkene for mye og for eksempel utendørs, kan sålen bli slitt og veldig glatt. Et tips er at du bare bruker skotrekkene når du trenger å beskytte gulvet mot piggskoene dine.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

B
Bjørn Fredrik S. Moen
A
Alicia, Footway

Hei! :smiley: Du trenger en US 10 - 11,5

0
F
Fatma
J
Jeanett, Footway

Hei :slight_smile:
Da kan du kjøpe den i størrelsen som skoen du har da den er anpasset til å passe den størrelsen. :slight_smile:

1
A
Ann Birgit Persson

28608 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK