Wildflower
Wildflower
Overton Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Wildflower Overton Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

24 cm

Skaftvidde:

36 cm

Artikelnummer:

22286-00

Wildflower Overton BlackWildflower lager noen av de herligste og mykeste skoene på markedet. Med skomodellen Overton viser de virkelig hva de er i stand til. Disse vinterstøvlene passer utmerket til den kalde nordiske vinteren. Dessuten ser de bra ut og har et høyt skoskaft som også bidrar til skoenes vakre utseende.

Semsket skinn – et materiale som varmer og beskytterSemsket skinn brukes ofte til vintersko og vinterstøvler. Dette kommer av at læret gir en naturlig beskyttelse mot både kaldt vær og kald vind. Skoene har en skafthøyde på 26 cm og er fôret med et mykt innerfôr. Du kan snøre på deg skoene med den tykke skolissen samt bruke glidelåsen på siden for å forenkle påkledningen.

Svarte støvler i semsket skinn – stilig selv i dårlig værVed hjelp av disse støvlene kommer du til å se fin og moteriktig ut, selv når det snør som verst. Skoene ser best ut når du har buksene innenfor selve skoskaftet. Sørg helt enkelt for å bruke stramme jeans eller bukser med disse støvlene.

Tips for pleie av semsket skinnGjennom vinteren kan semsket skinn bli litt skittent, både fra snø, veisalt og grus. Benytt en børste for semsket skinn for å fjerne skitt fra overflaten. Du kan få bort vanskelige flekker ved hjelp av en bomullsklut og lunkent vann som du blander med litt såpe.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×