Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Oxley 6R Blk

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Tommy Hilfiger Oxley 6R Blk

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51730-01

Tommy Hilfiger Oxley 6R BlkMed disse vanntette bootsene tar Tommy Hilfiger den klassiske gummistøvelen til et nytt og moteriktig nivå. I disse bootsene trenger du ikke å gå rundt og føle deg som en skognisse, men kan likevel nyte tørre og varme føtter i både regn og slaps.

Gummi i både overdel og såleGummi er jo som kjent meget bestandig mot vann og klarer seg derfor mot en vannpytt i ny og ne, så lenge vannet ikke kommer inn ovenfra. Med en robust yttersåle funker disse skoene til og med for de usikre dagene når været gjerne slår om fra is til slaps på to minutter.

Kombinasjon av design og funksjonEr det ikke fantastisk når du kan bruke stilige sko som også er vanntette og beregnet på slaps og regn? Disse bootsene passer perfekt for deg som gjerne ser moteriktig og stilig kledd ut i alle anledninger. Nyt dine blendende svarte, regntette boots på byen, og se frem til å kunne kombinere dem med alle dine klær.

Gummi – enkelt å vedlikeholdeGummistøvler skal gjerne stå i et mørkt og tørt rom når de ikke brukes for at gummien ikke skal påvirkes av sollys og andre forhold. Du tørker enkelt av skitt fra gummien med en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×