Palladium
Palladium
Pampa Hi Men

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Palladium Pampa Hi Men

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

17316-00

Palladium Pampa Hi MenKle deg med de komfortable og stilige Palladium Pampa Hi Men du også! Palladium er i dag et verdenskjent merke, men i starten var det ikke sko de lagde, men flydekk. Så i år 1920 startet det som en dag skulle bli en kjempe innen skoindustrien.

Sterk canvasPalladium Pampa Hi er mye mer enn bare tøysko. Denne fine skomodellen er laget av det sterke materialet canvas. Skoene er utrustet med en EVA-såle som gir deg optimal støtdemping, og som gjør skoene komfortable å gå med hele dagen. Yttersålen har et solid mønster som gir bra grep på ujevnt underlag.

Brukbare skoPampa Hi er en veldig populær skomodell fra Palladium, og det er ikke så rart. Disse skoene er veldig lette å matche med ulike klesstiler, og du kan godt bruke disse store deler av året. Den hvite fargen gjør at skoene virker sommerlige, og du kan fint matche dem med et par lyse jeans eller stilige chinos.

Ta vare på skoene på riktig måtePalladium Pampa Hi er en skomodell som er laget av tekstil og bør derfor behandles med produkter som er egnet for akkurat tekstil. Hvis du har fått flekker på skoene, kan du få dem bort ved å dyppe en klut i en mild såpeløsning og vaske av.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×