Palladium
Palladium
Pampa Hi 02352-060 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Palladium Pampa Hi 02352-060 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

53832-00

Palladium Pampa Hi 02352-060 Black



Palladiums kule design som forener bootsens utseende med en sneaker kommer her i svart utgave. Det stabile og robuste designet rimer fint med det naturlige canvastøyet og den høye lesten.

Canvas og gummi hever designet



Selv om utseendet på disse skoene kan minne om boots, gjør materialet på overdelen – canvas – at det blir en herlig miks som er beregnet for sommerbruk. Canvastøyet gjør også at det blir et godt og behagelig miljø i skoene. Sålen, som er en anelse høyere enn på normale tøysko og med kraftige riller, gjør at skoene er både stabile og komfortable å gå i.

Sko for deg som liker å skille deg ut



Dette er sko for deg som synes det er morsomt med sko som har et litt mer spesielt design, uten at det skiller seg totalt fra motebildet. Kombinasjonen av bootsdesignet og tøyskofølelsen gjør at disse skoene passer like bra til tettsittende jeans som til shortsen.

Tips for holdbare sko



Sett alltid skoene dine ordentlig opp når de ikke er i bruk, slik at styrken i tøyet ikke slites unødig. Snør også opp skoene når du skal ta dem av og på, det beskytter også stoffet fra unødig slitasje.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28550 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×