Palladium
Palladium
Pampa Hi Black
637 kr
(797 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Palladium oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1623 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vegan

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

53832-00

Palladium Pampa Hi 02352-060 BlackPalladiums kule design som forener bootsens utseende med en sneaker kommer her i svart utgave. Det stabile og robuste designet rimer fint med det naturlige canvastøyet og den høye lesten.

Canvas og gummi hever designetSelv om utseendet på disse skoene kan minne om boots, gjør materialet på overdelen – canvas – at det blir en herlig miks som er beregnet for sommerbruk. Canvastøyet gjør også at det blir et godt og behagelig miljø i skoene. Sålen, som er en anelse høyere enn på normale tøysko og med kraftige riller, gjør at skoene er både stabile og komfortable å gå i.

Sko for deg som liker å skille deg utDette er sko for deg som synes det er morsomt med sko som har et litt mer spesielt design, uten at det skiller seg totalt fra motebildet. Kombinasjonen av bootsdesignet og tøyskofølelsen gjør at disse skoene passer like bra til tettsittende jeans som til shortsen.

Tips for holdbare skoSett alltid skoene dine ordentlig opp når de ikke er i bruk, slik at styrken i tøyet ikke slites unødig. Snør også opp skoene når du skal ta dem av og på, det beskytter også stoffet fra unødig slitasje.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

F
Fedaa Sultan
Oversette
Derya, Footway

Hej Fedaa,

Det er selvfølgelig træls, at du har haft problemer med skoene men jeg kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice afdeling som har hjulpet dig videre. Håber alt er som det skal være nu :slight_smile:

Oversette
0
C
christer Levin
Oversette

28574 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK