Palladium
Palladium - Pampa Hi Ladies Black
Palladium - Pampa Hi Ladies Black
Palladium - Pampa Hi Ladies Black
3D
Palladium
Pampa Hi Ladies Black
489 kr
(747 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

46676-03

Palladium Pampa Hi Ladies Black


Palladium-sko er fine tøystøvler som kommer i mange ulike farger, og akkurat denne er i den klassiske svarte versjonen som er fin til det aller meste. Med inspirasjon fra klassiske tøysko har de blitt kombinert med robuste gummisåler som gir et spennende design.

Canvas og gummi i fin kombinasjon


Tøysko er noen ganger ikke så behagelige å ha på seg, men akkurat disse tøyskoene fra Palladium har tatt det beste fra to verdener og kombinert fotriktige støvlesåler i stødig og mønstret gummi, og så har de satt det sammen med den klassiske tøyskooverdelen. På den måten kan du nyte luftige og lette sko sammen med den gode sålen med både støtte og stabilitet.

Stilige og klassiske


Det stilrene, men samtidige tøffe designet på disse tøyskoene gjør dem til perfekte vår-, sommer- og høstsko. De passer ekstra bra på deg som liker en litt mer røff og alternativ stil, kanskje med et par skinny mørkegrå jeans og en fin skinnjakke?

Enkel rengjøring


Tøysko er lette å rengjøre med en fuktig klut, et mildt rengjøringsmiddel for canvassko og eventuelt en skobørste dyppet i vann og rengjøringsmiddelet. På den måten kan du fjerne flekker, og etterpå bør skoene lufttørke før neste bruk. Sålen i gummi rengjør du på samme enkle måte.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×