Palladium
Palladium
Pampa HI PILOT Ladies Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Palladium Pampa HI PILOT Ladies Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

46675-00

Palladium Pampa HI PILOT Ladies BlackPalladium Pampa HI PILOT Ladies Black er et par snøresko med varmt fôr. I begynnelsen lagde Palladium gummidekk til fly, men senere utviket de businessideen med fottøy. Også i dag bruker de den samme kvalitetsgummien som de tidligere brukte til fly.

En sko for det norske klimaetDette er uten tvil en skomodell som passer vårt norske klima. Du kan med fordel bruke Palladium Pampa HI PILOT Ladies Black mesteparten av året, takket være de gode materialene. Skoene er laget av ekte skinn, de er utstyrte med et varmt fôr, og de har i tillegg en grov gummisåle av høy kvalitet.

Det unike designetPalladium-sko har et svært spesielt design og også en stilren touch. Palladium Pampa HI PILOT Ladies Black er veldig fine med sitt svarte skinn og det fluffy hvite fôret. Skoene passer bra til både hverdagslige klær som jeans og genser, men også til et fint skjørt eller en kjole.

Vask og smørPalladium Pampa HI PILOT er fine damesko med lisser. Disse lekre skoene er lagd for alle trendy kvinner som stiller høye krav til skoene sine. Du kan ta vare på skoene ved å holde dem rene med en skobørste. Etter hvert kan du også med fordel fette og smøre inn skoene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×