Ten Points
Ten Points
Pandora 120001 Cognac

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Ten Points Pandora 120001 Cognac

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52404-02

Ten Points Pandora 120001 CognacI løpet av de siste tiårene har det svenske kvalitetsmerket Ten Points ekspandert betraktelig over hele Europa. Grunnen til den betydelige veksten er en god kombinasjon av stilfullt skandinavisk design kombinert med skinnsko av god kvalitet som er produsert i Europa. Ten Points Pandora 120001 Cognac er på ingen måte noe unntak. Disse stilig skinnstøvelene i et rent design står i stor fare for å bli dine nye favorittsko!

Skinn som passer til det mesteSkinnet på denne skoen er børstet, noe som tilfører denne skoen et tidløst utseende. Skinn former seg også etter foten, noe som gjør at skoen eldes med stil. En såle med dype mønstre i gummi gjør at du får et sikkert steg, selv på glatt underlag.

Stilsikker sko


Dette er en lærsko som passer like godt om høsten som om våren og til både kjole og bukse, på fest eller til hverdags.

Forlenget levetidFør du bruker dine nye skinnsko, bør du alltid impregnere dem. Dette gjør at de tåler regn og skitt bedre. Innimellom, når det trengs, kan du lett tørke av dem med en fuktig klut. Etter rengjøring er det smart å smøre inn skoene med voks eller skokrem.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×