Ten Points
Ten Points
Pandora 120008 Cognac

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Ten Points Pandora 120008 Cognac

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52403-02

Ten Points Pandora 120008 CognacSelskapet Ten Points ble grunnlagt i Sverige, og de har der lykkes med å ta svensk mote på kornet. Med Pandora 120008 Cognac har de utviklet et par høye boots i Jodhpur-modell, som både er komfortable for føttene og som ser veldig elegante ut. Støvlettene har en liten høy hæl som bidrar til å gi et eksklusivt preg. Med disse skoene fra Ten Points kan du kle deg lekkert både til hverdags og til fest!

Bruker alltid gode materialerNår Ten Points lager sko, kan du alltid regne med at skoene er produsert i de beste materialene på markedet. Disse stilige støvlettene gjør intet unntak fra dette. De er laget i et pent lysebrunt lær som med enkel pleie varer i flere år. Støvlettene er komfortable å bruke, og har to elastiske bånd i skaftene som gjør skoene svært enkle å ta på seg.

Fine sammen med lyse fargerStøvlettene passer bra å bruke sammen med lyse farger, som eksempelvis beige eller lyse jeans. De høye skaftene gjør at skoene gir et noe mer oppdresset og formelt preg enn det mange andre boots gir. Skoene kan likevel også brukes når du går for en ledigere og mer avslappet stil. Om solen skulle titte frem, kan du gjerne kombinere støvlettene med en sommerskjorts.

Ta vare på skoene dineLærsko som Ten Points Pandora holder seg fine i mange år dersom du pleier dem regelmessig. Bruk skopleieprodukter som passer til lærsko. Det kan enten være krem, voks eller puss som sørger for at du fukter skoene etter behandling. På denne måten vil ikke skoene tørke ut. Du kan også impregnere skoene for å gi dem et ekstra beskyttelseslag mot regn og smuss.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×