Dr Martens
Dr Martens - Pascal Black leather
Dr Martens - Pascal Black leather
Dr Martens - Pascal Black leather
3D
Dr Martens
Pascal Black leather

Skoen er dessverre utsolgt

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

01182-01

Dr. Martens Pascal Black LeatherDr. Martens er kjent over hele verden for sine boots. Om du er på jakt etter noen av de mest holdbare bootsene på markedet, så kommer du ikke til å bli skuffet. Dr. Martens Pascal Black Leather er boots som er produserte for kvinner. De har et klassisk utseende som passer til mange ulike slags klesstiler. Disse bootsene har åtte hull til skolissene, avrundet tå og et glanset svart skinn. Inni bootsene finner du et par myke innersåler. Dette gjør skoene behagelige å bruke, også over lengre tid. Skoene er 20 cm høye med 2 cm høy såle og 4 cm høy hæl. Dette gjør Pascal til et par mindre boots sammenlignet med mange andre modeller fra Dr. Martens. Den relativt høye høyden gjør at skoene ikke gnager mot skinnleggen på samme måte.

Alltid høyeste kvalitetDisse bootsene fra Dr. Martens er naturligvis produserte av førsteklasses skinn. Akkurat som alle sko fra Dr. Martens så er dog læret litt hardere og stivere i begynnelsen. Dette er et bevisst valg, ettersom det tillater skoene å tilpasse seg etter dine føtter og ditt steg. Jo mer du bruker dine Pascal fra Dr. Martens, desto mer tilpasset blir skoene. Sålen anvender seg av en patentert Air Wave-teknikk. Dette gjør at de føles myke å gå i. Skoene blir satt sammen ved hjelp av Goodyear-teknikken, noe som gir en mye bedre holdbarhet enn det du får ved å lime.

Tøff og velkleddDe svarte skinnbootsene er enkle å mathce til mange ulike stiler. Bruk dine Dr. Martens Pascal boots til tettsittende jeans, vanlige bukser, fargeglade kjoler eller stilrene skjørt. Fordelen med disse bootsene er at de også kan brukes gjennom størsteparten av året. Du kan skape en feiende flott sommerstil såvel som en super høststil med disse bootsene.

Stell skoene riktigSkinnsko er enkle å ta vare på. Det finnes mange gode produkter å benytte seg av som er spesielt utviklet for skinn. Begynn med å bruke en børste for å få bort overfladisk smuss. Det går også bra å bruke en håndduk og litt lunkent vann. Deretter bør du bruke en form for skofett eller krem. Arbeid fettet eller kremen godt inn, etter produsentens instruksjoner. For å oppnå den høyglansede overflaten kan du børste, bruke en pusseklut eller anvende en spesiell pussekrem. Pass på å ta hånd om skoene dine etter regn- og snøfall. På den måten kan du bruke skoene år etter år uten problemer.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29349 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×