Asics
Asics - Patriot 9 Begonia Pink/white/seashell Pi
Asics - Patriot 9 Begonia Pink/white/seashell Pi
Asics - Patriot 9 Begonia Pink/white/seashell Pi
3D
Asics
Patriot 9 Begonia Pink/white/seashell Pi
647 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rosa

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Mesh

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Spenne, Skolisser

Artikelnummer:

60054-94

Asics


Har du opplevd å være på en sportsbutikk for å kjøpe løpesko, der du ble foreslått tre ulike par å velge mellom, det ene styggere enn det andre? Asics forstår at en fantastisk løpesko ikke nødvendigvis trenger å være stygg; de har bevist at de tenker på anvendelighet når de designer løpesko. Derfor er det ikke noe problem å bruke denne skoen i dagliglivet, ikke bare på trening.

Patriot 9


Lette, komfortable og spenstige, akkurat som designet på denne skoen utstråler. Du legger knapt merke til å at du har dem på deg, samtidig som de gir deg uvurderlig støtte og støtdemping. Alt du kan ønske deg for en løpetur!

Begonia Pink/white/seashell Pi


Jada, det er viktig å ha et par med gode løpesko, men det er fantastisk når du kan skifte ut av treningstøyet og ta på deg de samme skoene uten å tenke på det! Disse skoene ser nemlig like bra ut til jeans eller en uformell kjole som de gjør på løpebanen. Du får følelsen av sommer når du ser på det hvite og rosa designet, og det er nettopp dette som gjør at idet du har tatt skoene på deg, vil du aldri ta dem av igjen!


Pass på pastellene


For å forsikre deg om at den sommerlige fargepalletten holder seg like fin, er det viktig å børste av all søle som setter seg etter turen. Vent til sølen er tørr før du børster den vekk. Etterpå kan du forsiktig vaske skoene med en klut og litt varmt vann.

Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29351 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×