Asics
Asics - Patriot 9 Black/carbon/white
Asics - Patriot 9 Black/carbon/white
Asics - Patriot 9 Black/carbon/white
3D
Asics
Patriot 9 Black/carbon/white
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Mesh

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-91

Asics


Hvis det er en ting de kan i Japan, så er det sko, og Asics er et passende eksempel på sko som er perfekt designet til sitt formål. Om målet ditt er å slappe av eller å prestere, å løpe maraton eller du kun er ute etter komfort: disse skoene er der for deg.

Patriot 9


På utsiden er disse skoene designet for å gi et seriøst og røft uttrykk, men på innsiden er de derimot det motsatte. De puster godt for å holde føttene dine svale, EVA sålene er avtakbare og kan byttes ut med hvilken som helst såle du ønsker. Disse skoene er perfekte for løpeturer i hverdagen, og skulle du ønske å dra den enda lengre er disse skoene klare for utfordringen.

Black/carbon/white


Det finnes ingen grå områder på denne skoen, det svarte og hvite designet er et symbol for hvordan denne skoen kan hjelpe deg å nå dine egne ytterpunkter. Alle vil forstå at du tar løpingen på alvor, også når du ikke er i treningsmodus. Bare kast et blikk på disse skoene: hvorfor skulle du ønske å ta av deg en sko som passer til alt?

Hold kontrastene klare


Vask sålene med varmt vann for å holde skoene i toppform. Hvis det er søle på skoene bør du vente til det har tørket før du forsiktig børster det av. For å holde det svarte svart og det hvite hvitt – ikke la skoene stå i solen før de har tørket, og oppbevar dem på et mørkt sted.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×