09.04.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Petra Nubuck Black
348 kr
(387 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på  2505 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

5 cm

Merke:

Artikelnummer:

25261-00

Mohedatoffeln Petra Nubuck BlackSiden 1860-tallet har Mohedatoffeln laget komfortable og fine tresko. I dag er produsentene en av de ledende i Sverige, og de er ett av få foretak som i dag kun produserer tresko. Mohedatoffeln Petra Nubuck Black er en moderne og trendy tresko med pene reimer i ekte nubuckskinn.

Kvalitetsskinn og fin designPetra er en populær skomodell fra Mohedatoffeln. Selve skoen er i ett trestykke og har en ergonomisk form som føles behagelig på foten. Med en åpen tå er skoen riktig så fin om våren og sommeren. Nubuck er navnet på skinnet som brukes i denne skoen, og dette er et svært eksklusivt skinn av høyeste kvalitet.

Pent til sommerkjolenMohedatoffeln Petra er den perfekte skomodellen for våren og sommeren. Endelig kan man lufte føttene ute i det fri! Denne lekre skomodellen med åpen tå passer utmerket til sommerens flotte kjoler og skjørt. Det svarte skinnet gjør det ekstra lett å matche skoene med ulike farger og mønster.

Pleie av dine Mohedatoffeln-skoNubuckskinn minner på mange måter om mokka, og du kan behandle det på samme måte. Siden Mohedatoffeln Petra er en tresko, er det best å bruke skoene når det er tørt ute. Ved behov kan du forsiktig børste bort smuss fra skinnet og deretter impregnere skoene med skopleieprodukter som passer til mokka.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

D
Dada
Oversette
N
Nathalie
Oversette
N
Nicole Kirsch
Oversette
Vis flere innlegg

30845 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK