Kavat
Kavat - Pöl WP Black
Kavat - Pöl WP Black
Kavat - Pöl WP Black
3D
Kavat
Pöl WP Black
269 kr
(337 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

60002-20

Kavat Pöl WP Black


Her kommer gummistøvelen som tåler selv de mest regntunge og kjølige norske høst- og vinterforhold. Kavat Pöl WP Black er ekstra høy, og gir dermed vanntett beskyttelse også når det hoppes og skvettes i sølepytter. Takket være varmt og godt for blir man ikke kald på beina selv om man leker ute på en bitter høstmorgen.

Kavat har levert kvalitetsfottøy for barn i mer enn 70 år


Da det svenske sko-merket Kavat ble grunnlagt i 1945, hadde stifteren en enkel ambisjon: å lage produkter av aller høyeste kvalitet. For å lykkes, bestemte han seg for å kun anvende best mulige materialer, og å ansette dyktige håndverkere.
I dag, mer enn 70 år senere, fortsetter Kavat å oppfylle denne gamle tradisjonen. Kavat Pöl WP Black er et godt eksempel på det.

Denne støvelen er fremstilt av miljøvennlige, vanntette materialer


Kavat Pöl WP Black er laget av resirkulert SEBS gummi som ikke inneholder PVC. Foret er laget av en syntetisk miks som byr på varme og komfort. All den tid gummi jo er et materiale som ikke puster, anbefaler produsenten å ikke bruke dette produktet daglig. Kun når regn gjør det tilrådelig. Dette for å bidra til best mulig fot-helse.

Kavat Pöl WP Black kan vaskes i maskinen


Denne gummistøvelen vaskes i maskinen på 30 grader. Deretter kan du tørke den ved romtemperatur. Altså anbefales ikke bruk av tørketrommel. Det går hurtigere å få den tørr, hvis du setter den opp-ned på vannabsorberende materiale i et varmt rom.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×