Kavat
Kavat - Pöl WP Lilac
Kavat - Pöl WP Lilac
Kavat - Pöl WP Lilac
3D
Kavat
Pöl WP Lilac
269 kr
(387 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Type:

Farg:

Lilla

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

60002-21

Kavat Pöl WP Lilac


Dette er en usedvanlig tøff gummistøvel for unger. Her kombineres høy kvalitet med kjempemorsom stil og en herlig farge. Resultatet er at Kavat Pöl WP Lilac holder små føtter tørre, samtidig som de er en fryd for øyet. Dette er gummistøvelen ungene vil glede seg til å ha på!

Kavat har holdt små føtter tørre i generasjoner


Den svenske sko-fabrikanten Kavat ble grunnlagt i 1945. Formålet var enkelt: å fremstille fottøy som holder høyest mulig kvalitet. Nå, mer 70 år senere, holder de det gående i henhold til den samme, enkle oppskriften. Kavat Pöl WP Lilac hører altså til en lang rekke med andre, god støvler fra Kavat. Dette merket kjenner nordiske forhold, og vet å lage produkter som står imot dem.

Foret, vanntett støvel


Kavat Pöl WP Lilac er laget av resirkulert gummi. Som alle andre Kavat produkter inneholder denne støvelen ikke PVC. Selvsagt er dette en 100% vanntett støvel. Noe som gjør den ekstra kjekk er at den også har for laget av ull-blanding. Det gjør den hakket varmer og lunere enn mange av konkurrentene. Gummisålen byr på godt grep på vått underlag.

Det er enkelt å vaske disse støvlene


Gummistøvler er det veldig lett å vaske. Du kan spyle av gjørme og grus med hageslangen. Du kan vaske dem med såpevann og en klut. Eller du kan slenge dem i vaskemaskinen på 30 grader. Hva du foretrekker er opp til deg. Kavat Pöl WP Lilac tørker du ved å sette dem opp-ned i romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×