Lacoste
Lacoste
Protected Wht/Dk Blu

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Lacoste Protected Wht/Dk Blu

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49951-01

Lacoste Protected Wht/Dk BluLacoste er kjente for sine sporty og preppy-inspirerte klær og sko, og selskapet har eksistert siden 1933. Tuftet på tenniskulturen er det ikke så rart at der er et sporty preg på stilen de skaper. Lacoste Protected Wht/Dk Blu er en skomodell som går i hvitt. Skoenes enkle design med praktiske og dekorative detaljer gjør dem enkle å sette sammen med ulike klesstiler.


Skinn – et smart materialvalgLacoste Protected er en stilren sko i ekte skinn. Skoene har et enkelt, men samtidig sporty design som er tiltalende. For at du kjapt skal kunne ta på skoene, har de en smidig lukking med borrelåsreim. Sålen har ikke en dyp mønsterstruktur, så skoene passer best for bruk om våren og sommeren.

Sporty eller eiDu trenger ikke å digge den sporty stilen for å forstå opplegget med disse godsakene! Lacoste Protected Wht/Dk Blu er en nydelig lavsko i hvitt skinn som har en tydelig preppy og sporty signatur. Skoene kan du for eksempel sette sammen med både chinos og jeans. For å oppnå en stilig look kan du ha på en skjorte eller pikétrøye sammen med skoene.

Hvitt skinn – pleieDine hvite Lacostesko fortjener å forbli hvite. Med tiden er det likevel en viss sjanse for at skoene blir litt skitne, og dette kan du fjerne med vann og såpe. Bruk gjerne en tannbørste og skrubb forsiktig. Det finnes også gode skokremer for hvitt skinn som kan brukes.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×