Puma
Puma
Puma 1948 Mid Vulc Perf Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Puma Puma 1948 Mid Vulc Perf Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Innendørssko

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52295-00

Puma Puma 1948 Mid Vulc Perf BlackPuma er et tysk selskap som ble grunnlagt av Rudi Dassler, broren til adidas sin gründer. Puma har i mange år produsert veldig gode sko. Med akkurat denne skomodellen har de utviklet en mellomhøy sneaker som du kan bruke også på vinteren.

Svart og klassiskDisse skoene har et tidløst design som virkelig passer til alt. Skoene er i all hovedsak laget av skinn, og de har også et herlig innerfôr. Fôret er av fleece, og dette gjør at skoene føles komfortable samtidig som føttene kan holde på varmen på en god måte.

For en tøff outfitSvarte sneakers som du kan bruke på vinteren, er perfekte for det kalde nordiske været. Det svarte skinnet passer perfekt med et par mørke jeans. Akkurat som mange andre av verdens mest populære sko er disse utviklet for basket. Det innebærer at de har en mellomsåle og yttersåle som demper for støt og gir deg et godt grep.

Sneakers og rengjøringstipsRengjøring av sko trengs alltid, spesielt dersom skoene brukes om vinteren. Selv om det svarte skinnet ikke viser flekker og smuss like tydelig, bør du fremdeles rengjøre skoene regelmessig. Det finnes generelle rengjøringsprodukter for sko som du kan bruke.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×