Puma
Puma
Puma Smash V2 L Puma White-puma White
487 kr
inkl. mva

Kunde Data

Puma oppleves som normale i størrelsen i henhold til 4101 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60076-56

Puma


Puma’s suksess startet i 1928, da kjent som ”Dassler Brother Shoe Factory”, da de fikk i oppgave å levere sko til en mengde idrettsutøvere til OL i Amsterdam. I dag, nesten hundre år senere, er Puma fremdeles kjent som et av verdens ledende sportsmerker.

Smash V2 L


Med disse skoene på er du klar til å overkomme hva det skal være! En hard treningsøkt, en runde tennis eller kanskje en hel verden slik Usain Bolt gjorde på sine Puma-sko. Det er ikke bare toppidrettsutøvere som er en del av laget til Puma, du er med du og! Puma har en sko som passer til alle aktiviteter og nivåer.

White-puma White


Det er noe eget med sportssko som er helt hvite, fra topp til tå. Noen vil påstå at det er et dårlig valg, og at de fort vil bli skitne. Men av samme grunn utstråler disse skoene også selvtillitt! De sier: dette skal jeg få til uten å grise til hverken hender eller sko.

Kraft i materialene


Læret sørger for kraft, lissene sørger for at passformen er perfekt, det mye skummet tilbyr komfort og gummisålen er der for grepet. Utsiden på disse skoene er kanskje røff, men på innsiden er skoene myke og godhjertede.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Annie Lenore Wahlström
Oversette
Z
Zara, Footway

Åh tyvärr inte :frowning:

Oversette
0

28384 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK