Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:20:39
Crocs
Crocs - Rain Boot Kids Sea Blue
Crocs - Rain Boot Kids Sea Blue
Crocs - Rain Boot Kids Sea Blue
3D
Crocs
Rain Boot Kids Sea Blue
235 kr
(337 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

07837-01

Crocs Rain Boot Kids Sea BlueDe fleste har kjennskap til skoene fra Crocs, enten fordi de elsker de fargeglade skoene, eller de avskyr dem av nettopp de samme grunnene. Uansett hvilke side man tar, er det ubestridelig at Crocs er en enorm suksess. Dette er på grunn av at skoene er behagelige, lette og myke. Disse støvlene er ikke noe unntak.

Støvler til barn med CrosliteHemmeligheten bak Crocs' suksess er Croslite, materialet de benytter for å skape sine produkter. Dette er et ekstremt lett materiale som gir optimal støtdemping i tillegg til å være vanntett. Med andre ord det perfekte materialet for støvler. På toppen av skaftet på støvelen er det to håndtak som hjelper både deg og barnet til å ta på støvlene.

Blå som himmelenStøvlene finnes i en rekke farger, men akkurat denne er i en frisk blåfarge. Alle støvlene har selvfølgelig, uavhengig av fargen, samme høye kvalitet og vannsikkerhet. Støvlene kan like gjerne brukes sammen med regntøy som med bukser.

Behandling av dine CrocsDet er enkelt å ta vare på et par Crocs. Skyll bare av om de blir skitne. Om noen flekker sitter ekstra godt, bruker du en fuktig klut med såpe for å gni dem bort. Det er viktig at de tørker i romtemperatur etterpå, og ikke i et tørkeskap, i solen eller inntil en ovn, fordi dette kan få gummien til å sprekke opp eller miste formen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

K
Kari

Lett i vekt, lett å ta på, god å gå i i flg poden. Trengs ikke tørkes inni, da den ikke er fora. Super støvel, og poden elsker dem.

 · Svar · 
D
David, Footway

Praktiske og fantastiske sko for barn som liker å leke ute. Noe som mine barn gjør heller enn noe annet! 10/10

 · Svar · 
C
Cathrine

Elsker disse støvlene, er på crocspar nr 3, barnet er 3 har hatt både reflex, viking osv før. elsker crocs

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28631 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×