Tiger of Sweden
Tiger of Sweden
Riley 01 BSU Black Suede

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Tiger of Sweden Riley 01 BSU Black Suede

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

4 cm

Artikelnummer:

04912-05

Tiger of Sweden Riley 01 BSU Black SuedeDen klassiske merkevaren Tiger of Sweden er kjent for sine elegante og moteriktige klær og sko. Riley er en skomodell i Chelseaboots-look som har et vakkert semsket skinn i stedet for det tradisjonelle skinnet, og med et mer glinsende ytre. Som alltid holder skoene høyeste kvalitet, både når det gjelder utseende og materiale. Dette er svensk design på sitt beste.

Semsket skinn gir en avslappet følelseChelseaboots er kjent for sin stilrenhet. Det er en skomodell som vanligvis er utført i et mer glansfullt skinn. Ved å bruke semsket skinn, et skinn med et matt utseende, blir skoene her ikke like formelle. Dette gjør videre at skoene passer bedre som hverdagssko. På sidene er det elastiske partier som gjør det enkelt å ta av og på skoene. Skoene har en 4 cm høy hæl.

For en ledig og samtidig velkledd stilMed disse skoene har du noe som passer til både party, hverdager og finere anledninger. Chelseaboots passer til alle slags stiler, og det semskede skinnet er verdsatt takket være sin ledige look og sine beskyttende egenskaper. Skoene føles behagelige å bruke, og den svarte fargen kan du enkelt matche med mange andre plagg.

Pleie av semsket skinnDet engelske ordet "suede" (semsket) er et annet ord for mokka, og det pleies på samme måter. Bruk en mokkabørste for å rengjøre skoene. Det finnes også spesielle skopleieprodukter som er utviklet spesielt for mokka/suede.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28548 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×