Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:53:34
Kavat
Kavat - Rindö EP Light Brown
Kavat - Rindö EP Light Brown
Kavat - Rindö EP Light Brown
3D
Kavat
Rindö EP Light Brown
997 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Lærsåle, Gummisåle

Detaljer:

Spenne, Borrelås

Artikelnummer:

57989-01

Kavat


Merket Kavat har alltid basert seg på en lidenskap for godt håndtverk, helt siden deres begynnelse i 1945. Det svenske ordet kavat betyr frimodig og modig, som er to nøkkelord selskapet sterkt identifiserer seg med. De er også svært opptatt av den gode kvaliteten, fordi det er det som virkelig er viktig i en sko.

Rindö EP


Med Eco-skinn på vristen og en støtdempende såle under foten vil du umiddelbart forelske deg i disse sandalene. Fra øyeblikket du tar dem på føttene vil du aldri ønske deg noe annet.

Light Brown


Disse skoene har et klassisk design med en moderne tvist. Ekspertise, presisjon og materialer av høyeste kvalitet er komponentene som gjør disse skoene til det mesterverket de er. Fargen på sålen gir en fin kontrast til læret, noe som bidrar til det moderne uttrykket.


Fantastisk lær


En gjennomsiktig skovoks hjelpe for å holde læret skinnende, og vil også sørge for at det ikke trekker til seg fuktighet som skaper flekker. Hvis du behandler dem med jevne mellomrom og oppbevarer skoene på en mørk plass, vil de holde seg fine lenge! Lær er naturlig alltid i forandring, og derfor kan fargen bli litt annerledes over tid, men dette vil ikke gjøre skoen noe mindre stilriktig!
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29259 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×