Scholl
Scholl - Rio AD Black
Scholl - Rio AD Black
Scholl - Rio AD Black
3D

Brukerbilder

Scholl
Rio AD Black
697 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

04608-00

Scholl Rio AD BlackScholl er et foretak som har hatt fokus på å lage gode sko, sandaler og tøfler gjennom mange år. Faktum er at foretaket ble grunnlagt allerede i 1907. Scholl ligger bak mange nyvinninger og oppfinnelser som har blitt omfavnet av skomarkedet, blant annet har de laget innersåler som gir foten og ryggen god støtte. Med Scholl Rio AD Black fortsetter foretaket den fine tradisjonen med å skape produkter som er behagelige og bra for hele kroppen. Scholl Rio AD Black har naturligvis en spesielt utviklet innersåle som gjør det mer behagelig å gå i sandalene. Sålen har blant annet støtte omkring tærne og i fotbuen. Jo mer du bruker dine Scholl Rio AD Black, desto mer behagelige blir de. Dette kommer av at innersålen tilpasser seg ditt steg. For å kunne tilpasse sandalene kommer Scholl Rio AD Black med tre reimer. Når du bruker sandaler, tøfler eller sko fra Scholl, merker du raskt at du går mer naturlig, og at du får god støtte til foten.

Bra for personer med vond rygg eller sensitive føtterScholl Rio AD Black-sandalene er laget ved hjelp av flere materialer. Overdelen er for eksempel laget av nubuck, noe som gir en fin og matt overflate. Innersålen er laget av semsket skinn, og selve basen er laget av en kombinasjon av latex og kork. Under sandalene finner du en oljebestandig gummisåle med rifler. Disse gir deg godt grep uansett underlag og er støtdempende. Sandalene er bra for deg som har vondt i ryggen eller har lyst til å kunne stå og gå lenge på en behagelig måte. Det kommer av at sålen er noe høyere i hælen sammenlignet med hvordan den ser ut under fremfoten. Med Scholl Rio AD Black får du både bra funksjon og vakkert design.

Stilige sandaler som gir deg en avslappet stilSelv om Scholl Rio AD Black først og fremst er utrolig behagelige, ser de også bra ut. Du kan bruke skoene på arbeidsplassen eller hjemme uten problemer. Det stilrene designet passer til alle typer stiler.

Ta vare på dine fine sandalerDu kan bruke disse sandalene både innendørs og utendørs, men de brukes oftest kun innendørs. Skulle sandalene bli skitne, er det lett å børste av skitten ved hjelp av en børste for semsket skinn. Unngå skopleieprodukter beregnet på vanlig lær. Du kan også benytte deg av en vanlig klut og lunkent vann. Ved å pleie skoene og se over dem regelmessig kan du bruke dem i mange år.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
C
Cathrine

Disse passet perfekt. Har brede føtter så ikke så lett å finne gode sko. Passet bedre til meg en birkenstock. Kjempekomfortable :slight_smile: Normal i str, og passer til brede føtter, uten at de blir seende brede ut, i hvertfall på meg:)

 · Svar · 
M
Margareth

Enig ,passa perfekt til mine brede føtter .ser lekre ut også -selv om foten er brei)

 · Svar · 
M
Merethe

Passer helt perfekt… gleder meg til å få tatt de i bruk. Og fantastisk service​:+1:t3::heart_eyes:

 · Svar · 

29286 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×