Scholl
Scholl
Rio Fuxia
847 kr
inkl. mva

Kunde Data

Scholl oppleves som normale i størrelsen i henhold til 3477 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun, Rosa

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Lær

Såle:

Gummi, Syntet

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

60049-81

Scholl


I 1899 jobbet Dr. William Mathias Scholl for å forstå strukturen og biomekanismen bak føttene, og hvordan føttene jobber i samsvar med resten av kroppen. I dag er Scholl en ledende produsent av sko og tilbehør, kjent for sitt mål om å forbedre helsen, komforen og velværen til mennesker verden over som ønsker å ta vare på føttene sine.

Rio


Rio sandalen er åpen på helen, men de tre spennende på vristen passer på at skoen sitter som den skal dagen lang. Utsiden av skoen er laget av elegant lær som gir deg et sofistikert uttrykk, mens innsiden er designet med komforten i fokus og er laget av gummi. Dette gir deg stabilitet og skoen vil passe på føttene dine hele dagen, uten at du trenger å tenke på dem.

Fuxia


Denne klare rosafargen uttrykker solskinn, lykke og moro! Det er ingenting de ikke er klare for. Med disse sandalene på føttene kan du nyte en aktiv sommer uten hinder, og de vil lyse opp ethvert antrekk og hver eneste dag.

Ta vare på læret!


Lærstroppene på oversiden av sandalen trenger litt ekstra kjærlighet fra tid til annen. Smør dem inn med en god skokrem og gni dem med en myk flannelklut, og dette vil sørge for at de kan fortsette å skinne! Sålene er enklere å ta vare på, bare vask dem forsiktig med en klut, varmt vann og litt såpe.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

H
Hilde Rostad
R
Reidi Jørstad
R
Reidi Jørstad

28517 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK