Asics
Asics - Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
Asics - Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
Asics - Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
3D
Asics
Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
747 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rosa

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-83

Asics


Er du på jakt etter en sko som får deg til å fly? Navnet, RoadHawk, betyr VeiHauk, og indikerer at disse skoene er laget for fart og vil ta deg den veien du ønsker. De strekker seg og bøyer seg uten å ta skade.

Roadhawk Ff Gs


Å være tidlig ute med å finne den perfekte skoen er uvurderlig. Løper du i ukomfortable sko utsetter deg selv ikke bare for skader, men det er også svært demotiverende. Og demotivasjon er det motsatte av det du ønsker at barnet ditt skal føle om fysisk aktivitet! Dette paret lar dem ta av når de løper, og passer også på at landingen er trygg.

Begonia Pink/pink Glo/white


Er ikke disse fine? En varm og myk rosafarge som tar oppmerksomhet uten å skrike om den. De gir deg alt du ønsker av en sportssko, men er også anvendelige og passer til et lavere aktivitetsnivå. Disse skoene tilpasser seg barnet, slik at du selv kan ta av deg dine sko og slappe av.

Teknologi


Er det behov for litt ekstra støtte? Sålen i disse skoene kan enkelt byttes ut hvis barnet ditt trenger spesialtilpassede såler, slik at de kan få optimalt utbytte av leketiden.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×