Vagabond
Vagabond
Rodrigo 4073-301-27 Cognac

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Rodrigo 4073-301-27 Cognac

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Artikelnummer:

52435-00

Vagabond Rodrigo 4071-301-27 CognacVagabond lager sko av virkelig høy klasse. Det gjelder ikke bare materialet, som naturligvis er av toppkvalitet, men det gjelder også designet. Rodrigo er en skomodell i Chelseaboots-ånd laget i vakkert, brunt lær.

Brune boots med mørkere skotærDisse skoene er et par Chelseaboots. De har både strikkbånd på sidene og to sløyfer på skoskaftet. Denne typen sko er populære, siden de er enkel å ta av og på og fordi de passer til alt. Nettopp disse skoene har lær som blir mørkere ved tærne.

Herreboots for en velkledd hverdagOm du liker å pynte deg, kommer du til å elske disse skoene. Det enkle designet i kombinasjon med det kvalitetsrike læret gjør skoene til en nødvendighet i alle menns garderobe. De går like godt til et par chinos som til stramme jeans i mørkere farger. Match med et brunt belte.

Vedlikehold og pleie av lærbootsPlei skoene og se hvordan de blir vakrere med tiden. Jo bedre du tar vare på støvlene, desto lenger kommer de til å holde seg fine. Bruk skobørste og en fuktig klut for å få bort skitt og lignende. Fukt læret med skopleieprodukter.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×