Björn Borg
Björn Borg
Roscoe Dk Brown/Navy

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Björn Borg Roscoe Dk Brown/Navy

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

06522-03

Björn Borg Coltrane Dk Brown/NavyHer har du en ordentlig Björn Borg-klassiker! Björn Borg Coltrane Dk Brown/Navy er par herlige knytesko i ekte lær som du kan bruke til alle årets tider. Det sporty designet kombinert med det brune læret og de blå detaljene gjør disse skoene til et ordentlig kupp!

Lær og ventilasjonVaremerket Björn Borg har virkelig gjort noe lurt ved å lage disse skoene. Med en utside i ekte lær og smarte ventilasjonspaneler er skoene holdbare og har god luftgjennomstrømming. Skoene har en grov gummisåle som går opp rundt foten som en stripe. Inni er skoen fôret med et mykt tekstilfôr.

Passe sporty, passe finÅ kle seg sporty og ordentlig på samme tid er utrolig smakfullt, og med et par Björn Borg Coltrane Dk kommer du et godt stykke på vei. Med lyse jeans eller chinos, en pikétrøye og din fineste klokke kommer skoene virkelig til sin rett.

KvalitetsskoEn stor fordel med disse skoene er at de er laget i lær. Til forskjell fra sneakers laget i syntetisk materiale eller tøy, kan disse skoene impregneres. Da får skoene en beskyttende overflate, og du kan enkelt holde dem rene med en skobørste.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×