Reebok Classic
Reebok Classic
Royal Cljog 2 Kc Washed Blue/White/Lime Glow
287 kr
inkl. mva

Kunde Data

Reebok Classic oppleves som normale i størrelsen i henhold til 4699 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60047-77

Reebok


Unike sko for unike barn, som matcher stilen, energien og aktivitetsnivået deres! Som datteren til adidas vet Reebok bedre enn noen at sport og helse er en livsstil, og hvor viktig det er å engasjere barna i ung alder!


Royal Cljog 2 Kc


Det er aldri for tidlig å introdusere barnet ditt et godt par med joggesko! Og vi vet alle hvor viktig førsteinntrykk kan være. Disse Royal Classic Joggers setter lista høyt med en komfortabel såle for små føtter, lave ankler som gir rom for bevegelse og innvendige såles som lett kan byttes ut hvis det er behov.

Washed blue/White/Lime Glow


Disse skoene er klare og kan nesten ikke vente med å bli med barnet ditt på eventyr når den lille skal utforske verden. Med det klassiske blå og hvite designet er skoene like tidløse som Reebok, mens de grønne detaljene viser til lekenheten hos barnet selv.

Enkelt og greit


Som sagt er det aldri for tidlig med et godt par med sko, men en ting som definitivt kan vente litt er skolisser. Reebok har skjønt at det siste du trenger på en slitsom tirsdagsmorgen er å vente på et lite stabeis av et barn som vil knytte sine egne lisser. Derfor er disse skoene utstyrt med borrelås!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

S
Stanisław Krupa
Oversette
F
Frida Masar
Oversette
A
Angela
Oversette
Vis flere innlegg

28527 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK