Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:30:50
Kavat
Kavat - Rullsand Ep Blue
Kavat - Rullsand Ep Blue
Kavat - Rullsand Ep Blue
3D
Kavat
Rullsand Ep Blue
437 kr
(547 kr)
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

49256-01

Kavat Rullsand EP BlueFamilieforetaket Kavat fra Sverige er spesialister på å lage barnesko. Det handler ikke bare om at deres sko har vakkert design – de benytter seg også av de beste materialene. Rullsand er en skomodell for barn som er blant Kavats mest populære. Disse skoene har ikke bare en vakker blå farge, de har også god støtte som hjelper barna gå på en mer behagelig måte.

Myke sandaler for barnSandalene er laget av lær i høy kvalitet. Læret har betegningen EP og har mange gode egenskaper. Det er blant annet skitt- og vannavvisende samt fritt for skadelige stoffer. Skoene har også behagelige såler og er enkle å ta på.

SommersandalerDisse fine sandalene fra Kavat passer utmerket å ta med på stranden eller når du er ute og går sammen med barnet ditt. Den fine fargen passer til mange klesstiler og er fremfor alt stabil og behagelig, noe som er viktig for barn som ikke har utviklet musklene enda.

Lette å vedlikeholdeEP-læret som Rullsand benytter seg av, trenger vedlikehold av og til, noe du lett gjør selv. Begynn med å rengjøre skoene ved hjelp av en fuktig klut eller svamp. Bruk så skokrem eller voks for å sørge for at læret beholder sin myke form og fine farge.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

H
Hilde

Disse ble for lave over vristen til vår sønn på 20 mnd.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×