Shepherd
Shepherd
Saga Black
507 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

24169-03

Shepherd Saga 10 BlackShepherd of Sweden er foretaket som benytter seg av saueskinn og saueull for å lage sandaler, tøfler og sko. Skoene er alltid behagelige og gode mot føttene, noe som også gjelder lavskomodellen Saga. Disse ballerinaskoene er både stilige, behagelige og naturligvis laget i vakkert saueskinn.

Materiale med mange gode egenskaperSaueskinn er et spesielt materiale som er populært på grunn av sitt fine utseende og de varmende egenskapene. Saga får en stilig og minimalistisk følelse, takket være skinnets matthet. På vristen sitter det også en dekorativ rosett. Skoene veier veldig lite og kan til og med puttes i håndvesken.

Alltid behageligeEnkelheten i kombinasjon med komforten gjør disse ballerinaskoene til et skikkelig bra alternativ til vanlige tøfler og i visse tilfeller også til vanlige sko. Sålen er formbar og laget i litt sterkere saueskinn. Svartfargen kan enkelt matches med mange ulike klesstiler.

Ta våre på dine ballerinaskoDisse ballerinaskoene er laget med mokkalær fra sau. De skal hovedsakelig brukes innendørs, noe som innebærer at de ikke slites ut like mye som vanlige sko. Benytt mild såpe og en fuktig klut om du trenger å rengjøre skoene.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

E
Emma Vallgren
Oversette

28418 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK