Vagabond
Vagabond
Salvatore 4064-301-27 Cognac

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Salvatore 4064-301-27 Cognac

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52434-00

Vagabond Salvatore 4064-301-27 Cognac


Klassiske og stilige støvletter fra det svenske motemerket Vagabond. Det slanke designet har stilige og trendy detaljer, som broguesømmer og -mønster, noe som løfter den klassiske stilen opp enda et nivå. Geiteskinnets varme farge brytes av både mønsteret og sømmene og gir på denne måten støvlettene en fin tekstur.

Klassisk skokunst


Hos Vagabond er man glad i romantikken som ligger i den klassiske skomakertradisjonen. Dette er grunnen til at de lager sko som disse fantastisk fine støvlettene i geiteskinn, som har fått en helt spesiell finish.

For moteriktige menn


Vagabonds sko gir deg det lille ekstra, uten at de fullstendig stjeler rampelyset fra det øvrige antrekket ditt. De smelter helt enkelt bare inn i din allerede nøye gjennomtenkte stil og tilfører på denne måten enda et nivå i motebevisstheten din. Kombiner gjerne skoene med stilige dressbukser eller noen virkelig tettsittende jeans.

Viktige pleieråd


Vagabond kan fortelle at disse skoene er behandlet på en helt spesiell måte for å få den stilige fargen på læret, og at de derfor helst bør behandles med deres egen vannbaserte impregnering eller nøytrale skokrem.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×