Sixtyseven
Sixtyseven
Sandra 76395 Oleato Black
997 kr
(1 247 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sixtyseven oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1546 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

6,5 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

52169-00

Sixtyseven Sandra 76395 Oleato BlackSixtyseven er et spansk merke som lager vakre lærsko til kvinner. Skomodellen Sixtyseven Sandra 76395 Oleato Black er en stilren og høy boots-modell som er laget av lær. Skoene har en høy hæl og gir deg garantert et elegant utseende.

Lær – et tidløst materialeMerket Sixtyseven bruker veldig ofte lær til sine sko, da materialet har mange fine egenskaper. Rent estetisk er det smakfullt og har en vakker glans. De høye hælene gjør at skoene både kjennes og ser elegante og luksuriøse ut. På hver side av skoen finnes en glidelås. Med hjelp av disse får du enkelt på og av deg skoene.

Sko klare til festSelv om denne modellen er stilren og passer perfekt til hverdags, så passer den elegante skoen aller best til finere og mer høytidelige stunder. Match skoene med et par skinny jeans eller en vakker kjole for å få et mer luksuriøst antrekk.

Pleie og beskyttelse av sko i lærLærsko trenger lite pleie. Du kan lett få bort de ytterste flekkene med en fuktig klut. Deretter bruk en børste og et valgfritt skopleieprodukt for å fukte og gi en fin glans til læret.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
Maren
J
Jeanette

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK