Shepherd
Shepherd
Sanna Outdoor Suede Svart
1 077 kr
(1 347 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

52647-00

Shepherd Sanna Outdoor Suede SvartSvenske Shepherd lager sko som er tilpasset nordiske værforhold, og dette gjelder også disse utrolig flotte og gode damebootsene i svart saueskinnmokka. Utrolig varm og herlig modell på grunn av det myke fôret.

Saueskinn som holder deg varmShepherd jobber med saueskinnet de bruker til skoene sine, og får på den måten sko som holder deg varm og god på føttene, men som også puster. Saueskinn har også den egenskapen at det leder bort fukt fra føttene. Den kraftige, riflede sålen i gummi er laget for å takle glatte og slapsete vinterveier.

Vinterboots for all slags vær og alle slags klærTIl tross for at disse skoene er utrolig varme og har et solid grep grunnet sålen sin, så ser de veldig fine og nette ut. Det er en pen jodhpur-modell som er såpass klassisk at den fungerer til de aller fleste antrekk, det være seg om du vil ha på deg en kjole, jeans eller tettsittende dressbukser. Aller best passer nok skoene når du skal ut på en gåtur på vinterføre.

Du tjener på å ivareta skoene på en god måteSko i saueskinn kan lett vaskes i lunkent vann med et mildt såpevann. Bruk vannet til å tørke bort smuss fra skoene, og la dem så lufttørke i romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

K
Kate

Innlegg på andre språk

L
Lovisa
Oversette
E
Emelie
Oversette
Vis flere innlegg

30901 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK