Mohedatoffeln
Mohedatoffeln - Sara Flower
Mohedatoffeln - Sara Flower
Mohedatoffeln - Sara Flower
3D
Mohedatoffeln
Sara Flower
269 kr
(337 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Tresko

Type:

Farg:

Beige, Hvit, Mønstret

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

5 cm

Merke:

Artikelnummer:

50505-00

Mohedatoffeln Sara FlowerMohedatoffeln Sara Flower er en fin og klassisk tresko fra det populære skomerket Mohedatoffeln. Mohedatoffeln ble grunnlagt i Sverige allerede i år 1860 og har siden den dag utviklet og produsert ordentlig fine tresko for herrer, damer og barn i høy kvalitet. Sara Flower er en vakker tresko i en landlig stil med et fint mønster av blomster.

Naturlig treSara Flower er en klassisk skomodell fra Mohedatoffeln. Skoene er laget av heltre som er helt ubehandlet. Overdelen av skoene er av ekte lær som har et beskyttende ytre med et fint blomstermønster. Under yttersålen er skoene utrustet med to små gummipaneler, disse bidrar ikke bare til bedre komfort men også et bedre grep.

Vakre til sommerenMohedatoffeln Sara Flower er en ordentlig klassiker som gjenspeiler det gode svenske håndverket. Den hvite og blomstrete treskoen kan du bruke til alle sommerens lette klær. Hva med å kjøre en avslappet hippieinspirert stil og matche skoene med slengbukser og en fin t-skjorte?

Hvordan behandle MohedatoffelnSara Flower er et par ordentlige robuste tresko som du kan bruke både i tørt vær og vått vær. Vi anbefaler likevel at du unngår mye regn og søle. Du kan enkelt tørke av treskoene dine hvis de skulle bli skitne, ettersom materialet er så slitesterkt og robust.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27620 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×