Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Sara Flower
337 kr
inkl. mva

Kunde Data

Mohedatoffeln oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2505 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Beige, Hvit, Mønstret

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

5 cm

Merke:

Artikelnummer:

50505-00

Mohedatoffeln Sara FlowerMohedatoffeln Sara Flower er en fin og klassisk tresko fra det populære skomerket Mohedatoffeln. Mohedatoffeln ble grunnlagt i Sverige allerede i år 1860 og har siden den dag utviklet og produsert ordentlig fine tresko for herrer, damer og barn i høy kvalitet. Sara Flower er en vakker tresko i en landlig stil med et fint mønster av blomster.

Naturlig treSara Flower er en klassisk skomodell fra Mohedatoffeln. Skoene er laget av heltre som er helt ubehandlet. Overdelen av skoene er av ekte lær som har et beskyttende ytre med et fint blomstermønster. Under yttersålen er skoene utrustet med to små gummipaneler, disse bidrar ikke bare til bedre komfort men også et bedre grep.

Vakre til sommerenMohedatoffeln Sara Flower er en ordentlig klassiker som gjenspeiler det gode svenske håndverket. Den hvite og blomstrete treskoen kan du bruke til alle sommerens lette klær. Hva med å kjøre en avslappet hippieinspirert stil og matche skoene med slengbukser og en fin t-skjorte?

Hvordan behandle MohedatoffelnSara Flower er et par ordentlige robuste tresko som du kan bruke både i tørt vær og vått vær. Vi anbefaler likevel at du unngår mye regn og søle. Du kan enkelt tørke av treskoene dine hvis de skulle bli skitne, ettersom materialet er så slitesterkt og robust.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
almvika@hotmail.com

28517 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK