Scholl
Scholl - Nautilus
Scholl - Nautilus
Scholl - Nautilus
3D
Scholl
Nautilus
437 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

43774-00
Det amerikanske merket Scholl har laget ortopediske sko helt siden begynnelsen av 1900-tallet, og Nautilus er enda en hit - en utrolig behagelig sko som er lett å ta på og av med de praktiske velcrobåndene.

Scholl Setter Føttene FørstHelt siden 1906 har Scholl satt sine kunders føtter først. Tross alt er føttene svært viktige. De holder oss stående og fast på bakken. Takket være deres biomekanisk utformede modeller, behandler Scholl dine føtter bedre enn nesten alle andre merker, og du legger godt merke til deres optimale passform.

En Nyanse av SommerblåScholl Nautilus-modell er tilgjengelig i en nydelig, mørk blå nyanse som minner om en sommers blå havutsikt. Nautilus er 15 mm høy og passer både menn og kvinner. Hele skoen er laget av plast (PVC), noe som betyr at den er perfekt for å slappe av på stranden eller ved bassenget.

Nautilus med VelcroDu kan enkelt feste ditt par Scholl Nautilus med velcro, så du trenger ikke å bekymre deg for at de glir av under gåturen eller når ordner i hagen eller hjemme. Scholl Nautilus fungerer også perfekt for treningsstudioet eller spaet, og siden de er så robuste kan du til og med bruke dem når du trener.

Scholl Nautilus – For føttene dines skyldHvis du er ute etter et par komfortable, robuste og vannavstøtende slippers, ta en titt på Scholl Nautilus. De har alt du leter etter og mer enn det, med mange års erfaring og vitenskapelig tradisjon - alt for føttene dine.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anne Gerd Suhr

Ser gode myke ut

 · Svar · 
K
Kjell

Meget god. Skulle kjøpt et par til , men får ikke tak i str. 43

 · Svar · 
P
Patrik, Footway

Hej vi får in nya skor 43 i mars nästa år.

 · Svar · 
C
Camilla

Er disse små el store i størrelsen? Bruker vanligvis str.39/40

 · Svar · 
J
Johanna , Footway

Dom er normala i störrelsen så jag skulle vilja säga att du tar en störrelse 40

 · Svar · 
C
Camilla

Takk for svar:-)

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27622 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×