Eskimo
Eskimo - Scooter man Black
Eskimo - Scooter man Black
Eskimo - Scooter man Black
3D
Eskimo
Scooter man Black
437 kr
inkl. mva
Loading...
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi, Textil

Såle:

Gummisåle

Skafthøyde :

20 cm

Skaftvidde:

45 cm

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

01427-00

Eskimo Scooter Man Black


Her har du den optimale vinterbootsen for barn. Eskimo Scooter Man Black er en kraftig vinterstøvel i kvalitetsmateriale og med smarte funksjoner. Skoene har en innersko som er laget av ekte ull, denne kan man ta ut om man vil. Det varme fôret holder barnets føtter varme selv ved ekstremt kalde miljøer. Perfekte vintersko!

Vannavstøtende og varmende

Barn elsker å leke i snøen, og for å unngå iskalde foteloter er Eskimo Scooter Man den perfekte skomodellen. Skoenes ytre er produsert i både vannavstøtende syntetmateriale og kraftig gummi som omslutter hele foten. Dette sørger for at vann ikke kan trenge inn. Siden bootsene går opp et stykke på foten, holder barnet på varmen inne skoen på en mye bedre måte.

De perfekte skoene for vinterlek

La barna kose seg med å base i snøen! Med et par Eskimo Scooter Man i svart kommer ingen føtter til å bli kalde. Disse bekvemme vinterskoene passer perfekt til parkdressen. Barnet får et godt grep på glatte underlag takket være den kraftig mønstrede sålen.

Luft skoene

Siden vinterstøvletter lett blir skitne er det lurt å rengjøre Eskimo Scooter Man ved behov. Skoenes syntetmateriale kan vaskes forsiktig med en fuktig klut. Siden innerfôret kan tas ut, er det lurt å gjøre det iblant for å lufte skoene.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

De er litt små i herrerstr. Kjøpte disse til barnebarnet mitt i str 26. Han har vært varm på beina i hele vinter. Så disse ble byttet ut med Sorellstøvlene. Mye bedre og billigere!

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27622 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×