Skechers
Skechers
Serengeti Black/multi

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Skechers Serengeti Black/multi

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Walkingsko

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48821-00

Skechers Serengeti Black/multiDen amerikanske skoprodusenten Skechers startet opp i år 1992 i Manhattan Beach, og har siden da rettet seg inn mot trendy, bekvemme og pene fritids- og sportssko. Mange kjente atleter har brukt skoene, for eksempel maratonløperen Meb Keflezighi. Skechers Serengeti Black/multi er en veldig lekker sportssko i et pent mønster og med en utrolig passform.

Materialer med smarte egenskaperSkechers Serengeti er en herlig og behagelig walkingsko som er produsert av et lett syntetmateriale. Materialet har gode ventileringsegenskaper og en nydelig støtdemping – en nødvendighet til treningen. Yttersålen er nett, og skoene passer utmerket til både løping, spaserturer eller til treningssenteret.

Klassisk design med innovative mønstreSkechers Serengeti er en fin walkingsko i et svart syntetmateriale og med utstikkende mønster i grått. Skoene er skikkelig fine og enkle å matche med både treningsklær og hverdagsantrekk. For deg som går mye på jobben, kan disse nydelige skoene være et godt alternativ.

Luft skoeneSyntetmaterialer kan du stelle ved å børste skoene rene ved behov. For at dine Skechers Serengeti skal holde seg fine og freshe, kan du ta ut sålen og la skoene lufte seg med jevne mellomrom. Best er det også å unngå gjørme og vann siden, mer hardføre flekker kan være vanskelige å få bort.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×