Sköna Marie
Sköna Marie
Shani Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Sköna Marie Shani Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige, Brun, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn, Textil

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

25217-00

Sköna Marie Shani BlackSelskapet bak merket Sköna Marie heter Pax, og de produserer skoene og tøflene sine i Örebro i Sverige. De har god følelse for design og kvalitet. Akkurat disse tøflene er komfortable, en av flere egenskaper som kjennetegner tøfler fra Sköna Marie. De har også et fint design, takket være alle de nydelige perlene.

Gode materialer gir deilig komfortEn stor del av komforten kommer av materialene merket bruker i tøflene sine. Yttersålen er av EVA-gummi, et solid materiale som beskytter den litt mer ømfintlige innersålen. Selve innersålen er lagd av nubuck, lateks og kork. Den er designet for å følge fotsålene dine på en naturlig måte. Reimene er av mokka og bidrar til tøflenes høye komfort.

Hverdagstøfler med et annerledes utseendeGlem de vanlige tøflene, de ser like ut alle sammen. Disse tøflene tør å skille seg ut med det vakre perlemønsteret. I tillegg er de minst like komfortable, så hvorfor ikke satse på et par tøfler som har et mer originalt utseende? Sköna Marie Shani Black er utmerket å bruke både hjemme og på jobb.

Stell av tøflerHvis du vil rengjøre tøflene, kan du bruke en fuktig klut og eventuelt litt såpe. Bare husk å være forsiktig, så du ikke kommer til å rive av noen perler.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×