Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 11:07:10
Sköna Marie
Sköna Marie - Shell Black
Sköna Marie - Shell Black
Sköna Marie - Shell Black
3D
Sköna Marie
Shell Black
397 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

25218-00

Sköna Marie Shell BlackSköna Marie er et svensk merke hvis spesielitet er å lage fine og komfortable tøfler. Disse smakfulle tøflene er perfekte for deg som står eller går i lange perioder. Tøflene er nemlig utviklet for å gi fotsålene dine god støtte, noe som i sin tur hjelper hele kroppen. Bruk skoene på jobb eller hjemme.

Skinn og gummiDisse tøflene fra Sköna Marie er laget av nubuck. Det er et skinn som føles mykt og har en fin, matt farge. De tre reimene gir deg mulighet til å tilpasse tøflene etter fasongen på føttene dine. Innersålen er lagd av mokka, mens yttersålen er av EVA-gummi.

For en mer komfortabel hverdagKjenner du at du begynner å få vondt i ryggen eller føttene, kommer du til å elske disse tøflene. Bruk dem hjemme eller når du er på jobb for å gi føttene komfortabel støtte. Tøflene gjør at du avlaster kroppen på en god måte. Det enkle og diskrete designet gjør at de passer til mange klesstiler.

Enkle å ta vare påVed hjelp av en klut og lunkent vann kan du få vekk flekker og smuss på enkelt vis. Du kan også bruke spesielle skopleieprodukter for nubuck.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29259 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×