Sköna Marie
Sköna Marie
Shell Brown
464 kr
(547 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sköna Marie oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1121 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

25218-02

Sköna Marie Shell BrownSköna Maria Shell Brown er et par behagelige sandaler fra det Svenske merket Söna Maria. Det er lett å skjønne hvorfor denne modellen har blitt en stor suksess. Sandalene har en vakker overflate i ekte skinn i en mørkebrun farge, noe som gir sandalene et stilig og tidløst uttrykk.

Jobb for god holdningDet kan være vanskelig å velge rette sko. Det er viktig å finne noen som både gir føttene god støtte og som du syntes er fine å se på. Med Sköna Marie er disse to tingene kombinert i én sko. Med de behagelige sandalene på føttene kommer du garantert til å gå komfortabelt rundt hele dagen. Dette kan man takke den ergonomiske oppbygde sålen for. Remmene i solid skinn over foten kan reguleres til å tilpasse seg akkurat din fot.

På jobben eller hjemmeMange som jobber mens de står eller går på føttene dagen lang, som sykepleiere eller butikkansatte, velger ofte Sköna Marie. Dette er fordi de er deilige på foten uten å gå på akkord med stilen. Alle burde unne seg et par sandaler der man kan bevege seg komfortabelt hele dagen, enten det er på jobb, i byen eller hjemme.

Pleie av sandalene dineSiden sandalene er i skinn, kan du gjerne impregnere dem i begynnelsen. Dette vil tilføre ekstra beskyttelse for fremtidig bruk. Unngå for mye søle og regn.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

E
Eva-Lotta Ambjörnsson
Oversette

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK