Shepherd
Shepherd
Iris
371 kr
(437 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Ull

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

18512-00

Shepherd IrisShepherd er en svensk skoprodusent som er kjent for sine fantastiske lammeullprodukter. Shepherd Iris er en kjempepopulær tøffel som er produsert av den mykeste ull, og som føles behagelige, myke og varme å bruke. Shepherd er nøye med sine produkter, som må gjennomgå opptil ti varsomme behandlinger for at ullen skal bli myk, holdbar og føles god mot kroppen. Shepherd Iris er et utmerket valg for hele året, uansett om du vil ha på et par skjønne tøfler på sensommerkvelden eller foran peisen en kjølig novembermorgen.

Myk lammeull og slitesterk gummiShepherd Iris lages av myk og holdbar ull med mange gode egenskaper. Ull har for eksempel antibakterielle egenskaper, som blant annet gjør at tøflene ikke får noen vond lukt – de lukter kun godt av ull. Sheperd tøfler har dessuten varmende og ventilerende egenskaper, noe som jo ull er kjent for. Ved valg av tøfler er Shepherd Iris et ultimat valg, siden tøflene har en deilig og varmende passform. Føttene blir varme og gode uten å føles innestengte eller klamme. Ull har en spesiell egenskap som gjør at det absorberer fukt. Det er nettopp denne egenskapen som gjør at Shepherd Iris aldri føles for varme eller klamme.

Koselig og fin på foten hjemmeShepherd Iris er fantastiske lammeulltøfler som du kan ha på hver dag når du er hjemme, eller hvorfor ikke på jobben? Tøflenes stilrene og fine design kan aldeles utmerket brukes med dine hverdagsklær så lenge du bruker tøflene innendørs. Den deilige innersålen gjør også Shepherd Iris veldig anvendelige på jobben, siden de gir en god og myk følelse. Aller best passer kanskje tøflene til din aller mest koselige pysjamas og et mykt og godt teppe foran TV-en. Siden lammeull er et materiale som kan variere i både form og følelse, er ingen tøfler eksakt like.

Ta vare på ullenEt par Shepherd Iris-tøfler er produsert av de beste materialer og holder høy kvalitet. Ekstra fine holder tøflene seg om du steller riktig med dem. Akkurat lammeull er enkelt å ta hånd om. For at de skal dufte friskt, holder det at du av og til setter tøflene ut slik at de får lufte seg. Om du trenger å få bort en flekk, eller om du vil vaske tøflene dine, kan du benytte deg av en vanlig såpeblanding. Etter en varsom vask kan du tørke tøflene på et tørt og varmt sted. Pass bare på at du ikke setter tøflene helt inntil en oppvarmingskilde.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

P
Pia

Innlegg på andre språk

I
Inger
Oversette
I
Inger
Oversette
Vis flere innlegg

28488 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK