Shepherd
Shepherd
Krister Black
507 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummi, Syntet

Merke:

Artikelnummer:

24281-01

Shepherd Krister Black


Dette er en herretøffel av aller varmeste sort. Med Shepherd Krister Black på beina holder du dem gode og varme selv når kulda biter som verst. Takket være tykt, behagelig for føles de veldig behagelig. Gummisåler betyr at de har godt grep. Dette i kontrast til andre, lignende tøfler som gjerne kan våre noe glatte. Særlig på parkett og lignende underlag.

Shepherd er et svensk kvalitetsmerke


Denne tøffelen kommer fra Sverige. Produsenten Shepherd har spesialisert seg på å lage fottøy som egner seg for Skandinaviske forhold. Shepherd Krister Black er et meget godt eksempel på nettopp det. Denne herretøffelen er veldig varm, og svært komfortable. Når du tar dem på, føles det nærmest som om du trekker på en tykk og god ullsokk. Perfekt egnet for hyttetur på vinterstid.

En tøffel med gummisåle er god å ha


Shepherd Krister Black er laget av semsket skinn. Det vil selvsagt si at de tar seg godt ut. Det hører også med at dette er et veldig slitesterkt produkt. Varmt er det også. Foret er laget varmt og behagelig tøystoff. Husk også gummisålene. De gir deg godt grep. Med disse tøflene sklir du ikke, noe som selvsagt er betryggende.

Semsket skinn må tu ta godt vare på


Produkter av semsket skinn krever litt ekstra stell. Derfor bør du ikke få dine Shepherd Krister Black hverken skitne eller våte. Sørg for at du følger bruksanvisningen som følger med dette produktet. Gjør du det, vil de holde både lenge og vel.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Anne-Margrethe Murray
Oversette

28615 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK