Shepherd
Shepherd
Magnus Black
557 kr
(697 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

24166-02

Shepherd Magnus BlackNår vinden blåser kald og du vil varme deg nedenfra og opp, lar du føttene dine gli ned i disse fantastiske inneskoene fra svenske Shepherd.

Myk saueull og føyelig semsket skinn fra sauMed tøffelen Magnus fra Shepherd får du en utrolig myk innesko laget i det mykeste saueskinn og ull. Materialet er fra naturens side fukt- og smussavvisende, og de varmer dine føtter på en veldig behagelig måte. Også på sommerstid fungerer de utmerket, siden saueskinnet da avleder varmen, slik at du har en jevn temperatur året rundt.

De ultimate tøfleneDette er tøfler som virkelig kan brukes året rundt hjemme. Kryp ned i dine aller deiligste koseklær, legg deg i sofaen og les en god bok eller se en fin film. Tøflene fungerer også bra som innesko på jobb for deg som jobber på en arbeidsplass der du har behov for tøfler.

Saueskinn som vedlikeholdes riktig holder i evigheterHvis du trenger å rengjøre dine tøfler, kan du vaske dem for hånd i lunkent vann med en mild såpeløsning. Strekk tøflene skånsomt i vannet og la dem siden tørke i romtemperatur, aldri på varmeovn eller liknende!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

C
Christer Jansson
Oversette

28456 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK