Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Short Rubberboot Black
1 037 kr
(1 297 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Ilse Jacobsen oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1306 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Indre materiale:

Syntetisk, Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

22444-00

Ilse Jacobsen Short Rubberboot BlackIlse Jacobsen er et foretak som skaper produkter som føles luksuriøse, men like fullt laidback. Det merkes både på designet og materialet. Akkurat disse støvlene har et annerledes utseende sammenlignet med andre gummistøvler. De ser snarere ut som et par veldesignede boots.


Naturgummi og ullfôr gir deg komfort og varmeDet danske foretaket har lykkes i å skape et par elegante boots for regnfullt vær. Skoene er laget av naturgummi og har et innerfôr av ull og fleece. Dette gir deg både tørre, varme og bekvemme føtter.


Fine også når det ikke regnerDisse bootsene bruker man gjerne også når det ikke regner. Ilse Jacobsen evner å lage produkter som føles elegante og eksklusive uten at de blir for prangende. Disse gummibootsene passer perfekt for deg som vil kunne se velkledd ut også når det regner.


Stell av gummistøvlerNaturgummi kan få hvite flekker med tiden. Dette er helt normalt, og de kan fjernes med ulike skopleieprodukter. For å pleie disse bootsene bør du skylle av utsiden når de blir støvete eller møkkete. La dem deretter tørke i romtemperatur, aldri i varme eller i direkte sollys.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
Marianne
E
Elsebeth Litlabø
S
Stine
Vis flere innlegg

28318 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK