Daniel er daglig leder på Footway og gjør alt han kan for deg og for våre andre, herlige kolleger. Han vil selvfølgelig at du skal kjenne deg trygg når du handler hos oss.

Morsning korsning, Daniel! Er det sikkert å handle på Footway?

- Ja. Vi følger ikke bare alle retningslinjer som har blitt satt opp av Trygg E-handel men prøver også å overskride dem. Alt for at du skal føle deg trygg og fornøyd!

Hvordan behandler dere alle personopplysningene?

- Footway AS er personopplysningsansvarlig, og alle personopplysninger beskyttes fra ekstern inntrengsel og håndteres i overensstemmelse med bestemmelsene i GDPR (General Data Protection Regulation), som er en forordning innenfor EU (og EØS). Personopplysningene vi samler inn er navn, personnummer, postadresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-nummer.


Disse opplysningene trenger vi for at du som kunde skal kunne gjennomføre et kjøp hos oss, og for at vi skal kunne tilby deg en mer personlig kundekommunikasjon. I frakt- og betalingsøyemed deles noen av opplysningene med betalings- og logistikkpartnere. Vi selger aldri dine opplysninger til noen.


Du har rett til å begjære et utdrag av registrerte opplysninger om deg, at registrerte opplysninger endres, at bruksområdet for opplysningene begrenses og at registrerte oppysninger slettes. Opplysningene lagres hos Footway så lenge som du samtykker til. Ta kontakt på oss@footway.no eller ring 800 31 800 hvis du har noen spørsmål vedrørende dette.   

Er det sikkert å betale med kort på Footway?

- Japp! Vi lagrer ikke noen kortopplysninger og all kortinformasjon blir håndtert med SSL-kryptering.30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×